Forside / Podcast / Helse / Relasjonspodden

Relasjonspodden

Relasjonspodden er en hjertevarm podcast som gir lytterne verdifulle tips om hvordan de kan forbedre forholdet til seg selv. Med Dora Thorhallsdottir og Kjersti Idem som vertskap, gir denne podcasten innsikt i små og store utfordringer knyttet til relasjoner, samtidig som de besvarer spørsmål fra lytterne. Gjennom deling av historier fra eget liv skaper Relasjonspodden et intimt rom der lytterne kan identifisere seg med og lære av erfaringer. Vertene deler ikke bare praktiske tips, men også innsikt og refleksjoner som kan bidra til personlig vekst og velvære. Med en blanding av humor, ærlighet og empati blir denne podcasten en følgesvenn for de som ønsker å styrke forholdet til seg selv og andre. La Relasjonspodden være din guide til en reise med selvutforskning og bedre relasjoner. Oppdag rådene, historiene og innsikten som kan hjelpe deg med å få det bedre med deg selv.
#329 Å nyte en drink i hengestolen
byBauer Media

Hva ville jeg gjort hvis alle var enige i det jeg sa? Det kan være et verktøy hvis du står i valg som er vanskelige! Sånn som «Stine» som har mye dårlig samvittighet og tvil fordi hun har forlatt mannen sin, og flyttet raskt inn hos en annen. Men gresset var visst ikke så mye grønnere på den siden.

«Stine» har blitt blitt oppmerksom på en ting ved seg selv i det siste: en slags følelse av å skulle være bedre enn andre. Spesielt de hun selv opplever at hun er smartere/flinkere enn. Da kan hun kjenne at det bruser på innsiden av irritasjon. Hvorfor reagerer hun så sterkt?

Begge barna til «Stine» er unge voksne, og har det forferdelig vanskelig. De har ulike typer diagnoser, få venner og vondt for å se en mening med livet. De er rett og slett suicidale. De har fått ulik hjelp, men ingen ting ser ut til å hjelpe. «Det føles dessuten meningsløst å søke glede i eget liv, og å fokusere på noe som helst annet, når de jeg elsker høyest av alt ikke vil leve. «

#329 Å nyte en drink i hengestolen
Minipodden #143 Fjern fjottefar
#328 Sommerfesten utartet seg

Annonse

Finn flere podcast