Forside / Podcast / Samfunn / Ta vare – med Hannah og Oskar

Ta vare – med Hannah og Oskar

Ta vare er en podcast der hver episode tar utgangspunkt i et tema basert på erfaringer som har vært viktige for gjestens psykiske helse. I podcasten deler gjestene personlige historier og perspektiver knyttet til ulike emner som har påvirket deres mentale velvære. Dette gir lytterne en mulighet til å reflektere over egne opplevelser og få innsikt i hvordan ulike temaer kan påvirke psykisk helse på individuelle måter. Følg med på Ta vare for å få inspirasjon, innsikt og gode råd knyttet til psykisk helse basert på delt erfaring.
#74 Sesongavslutning, sommar og Pride!
byMental Helse Ungdom og Nitro
I sesongens siste episode oppsummerer vi det siste halvåret, og prøver å finne ut om vi har lært noe om oss selv og vår psykiske helse. Vi snakker om det å sette grenser, om å finne balanse i livet, om synging og om sommer! Vi feirer også Pride, og snakker om hva det betyr for oss og vår psykiske helse.

Vi vil ønske alle våre nydelige lyttere en veldig god sommer, og takke dere for at dere lytter til oss. Uten dere- ingen podkast. VI ELSKER DERE!

Har du tilbakemeldinger, forslag på gjester, eller ønsker om tematikker vi skal ta opp i podkasten? Ta kontakt med oss på tavare@mhu.no 

«Ta vare-med Hannah og Oskar» er Mental Helse Ungdoms podkast.

Trenger du noen å prate med?
Mental Helse Ungdoms hjelpechat er åpen hver dag, fra 18:00-21:00.

Programledere: Hannah Christin Lerfaldet (@hannahchristin) og Oskar Fjørtoft (@oskarfs)

Produsert av Nitro lydstudio, med Robin Howard bak spakene.
#74 Sesongavslutning, sommar og Pride!
#73 Hasse Hope og Andreas Hedemann fra Nerdelandslaget
#72 Simon Nitsche

Annonse

Finn flere podcast